woensdag 2 november 2016

A wish for you.

 Vanaf woensdag 2 november staat Kippershobby 5 dagen met een demo stand op de Kreadoe beurs in Utrecht. En ik mag daar een demo geven met de mooie materialen van Creative Expressions en Penny Black. In combinatie met de ZIG clean color brushpennen.
Bijgaand een kaart die ik meeneem naar de beurs. De stempel "Cones & Berries"van Penny Black heb ik direct op de stempel ingekleurd met de clean color stiften en toen afgedrukt. Je krijgt dan een soort aquarel effect. Heel mooi. En zo kun je een mooi scenery art plaatje maken. Dit plaatje heb ik in de kaart verwerkt.

De vorm van de kaart is een Card Art Window Mal van Dutch Doobadoo en deze met wit cardstock uitgetekend en uitgeknipt. Daarna de binnenlijnen uitgetekend op blauw papier zodat het precies op elkaar past.
 De tekst Happy Christmas is een stans van Creative Expressions. Deze heb ik met blauw papier uitgestanst en daarna op wit cardstock geplakt en eromheen uitgeknipt. Zo krijgt de tekst meer effect en zie je beter. 

 De mooie bloemen komen van de stans Christmas Rose van Creative Expressions. En de tekst die over de achtergrond gestempeld is komt van de stempelset Yuletide wishes van Penny Black.

Mocht je naar de Kreadoe komen dan kunt je de kaart in het echt bekijken. Bedankt voor de aandacht en eventuele reactie. Tot mijn volgende project.

Vriendelijke groetjes Vera

 


5 opmerkingen:

 1. Wauw! Wat een mooie kaart! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja goed gelukt he! Dankjewel Joanne. Ze hadden van de foto een canvasdoek gemaakt en vandaag op de stand van Kippershobby gehangen op de Kreadoe. Precies achter mijn demo. Zo gaaf!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Alsnog bedankt he Cynthia! Was leuk om je ff tegen te komen op de beurs!!

   Verwijderen
 3. Hallo Vera!

  Ik vond het ook heel leuk je weer even te zien. Helaas moest ik ook zo weer verder bij Magnolia. Sorry!
  Wellicht treffen we elkaar weer op een beurs.

  Veel liefs,
  Monique xxx

  BeantwoordenVerwijderen