donderdag 27 oktober 2016

Christmas Girls!

 Christmas Girls!

Ieder jaar voor de kerst doe ik altijd een fotosessie met mijn dochters voor de nieuwe kerstkaart. Deze foto's zijn van een paar jaar geleden en passen heel leuk bij het nieuwe papier van Maja Design "I Wish".  


De achtergrond heb ik bewerkt met het Dutch Doobadoo sterretjes stencil en 3 kleuren distress inkt.

 Onder het bericht staan welke materialen. De randjes van het papier en de foto's heb ik bewerkt met de Edge Distresser van Tim Holtz. Achter de middenstrook papier zit nog een rand kant achter.


De letters komen van een stans van CraftEmotions. Deze heb ik eerst met wit uitgestanst en toen op rood geplakt en er omheen uitgeknipt.

6002/0272 Dance to the Music Rand muzieknote

 Zo vallen de letters beter op. De mooie bloemen komen uit de winkel van Noor&Zo. Daaraan vast zitten 2 leuke belletjes die ook in de winkel liggen. 


De mooie muzieknoten is een stans van Noor! Design. 


En de tekst lieve kerstgroetjes komt van onderstaande stempelset van Joycraft. Er zijn veel leuke nederlandse teksten op.

    6002/2056 Noor! Design Happy Holidays Kerstbomen
De kerstbomen zijn ook stansjes van Noor Design en passen er goed bij. Mijn dochters staan midden tussen de kerstbomen bij een tuincentrum.


 Dit was mijn scraplayout met het leuke nieuwe papier van Maja Design. Bedankt weer voor je aandacht en eventuele reactie. 

470.715.031 Mask Art Screen of Stars    472.948.043 Laser Paper Art A5 wit Christmas

Altijd erg leuk! Nog een hele fijne en creatieve dag!

Groetjes, 


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


2 opmerkingen: