vrijdag 21 oktober 2016

De herinnering blijft..

 
Vrijdag 28 Oktober geef ik een workshop op de pan pastel dag bij Noor&Zo. Het wordt weer een super leuke dag want ik heb de andere kaarten ook al gezien en het zijn ontzettend leuke projecten allemaal.

Bijgaand mijn project wat we in 45 minuten gaan maken. Een condoleance kaart.
  

 Met de nieuwe label mal van Dutch Doobadoo, Shape art Shield 2, is de basis van de kaart gemaakt. Deze leg je op een dubbelgevouwen vel zwart cardstock en legt de mal iets over de vouwlijn. Dan uittekenen en uitknippen voor een opengevouwen kaart. Daarna een stukje kleiner tekenen en uitknippen met wit cardstock.


Dan gebruik je het vlinder stencil van Dutch Doobadoo met versamark op glad cardstock. Vervolgens laat je het stencil liggen en ga je er meteen overheen met pan pastel pearl Violet.

Daarna de stempel Dreamy bloem met versamark erop zetten en met de pan pastel kleur Violet Tint eroverheen en de hele kaart kleuren. Daarna sprayen met de fixeerspray voordat je gaat stempelen met memento inkt.

 
Deze kaart is met de schaduwtechniek gedaan. Je stempelt na de pan pastel laag en de fixeerspray  de bloemstempel nog een keer er iets naast met memento inkt Elderberry. Zo krijg je het schaduweffect.
 
 

Als laatste stempel je dan nog de tekst "De herinnering blijft..." of andere tekst van deze stempelset.
 
 
Dit is mijn project voor volgende week in Waspik op de gezellige Pan pastel dag. Er zijn nog maar een paar plaatsjes vrij dus schuif gezellig aan en geef je op voordat het vol zit.
 
Bedankt weer voor je aandacht en eventuele reactie! Altijd leuk! Nog een hele fijne en creatieve dag. En wellicht tot volgende week!
 
Groetjes Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten