zaterdag 12 november 2016

Noor&Zo demodag!

Op zondag 20 november is er een hele gezellige Wintermarkt bij Noor & Zo met demo's van de nieuwe materialen en een gezellige make & take waar u bij aan kunt schuiven. En laat ik nu de make & take geven!  


Met de nieuwe tool van American Crafts gaan we een leuk cadeauzakje maken. Het is een scalop scheurlineaal waar je zo je papier langs scheurt in scallop motief. 

457133 We R Oh Goodie! Goodie Bag Guide Tool

Dit papier komt van de mooie serie I Wish van Maja Design. 


De voorkant het cadeauzakje heb ik aangekleed met de ovale stans van Noor Design en daarop de stansjes Merry Christmas. Deze eerst uit wit cardstock gestanst. 

6002/0304 Blauw Ovaal (4st)

Daarna de stansjes op het groene cardstock leggen, eromheen aftekenen en uitknippen. Dan krijg je een mooi randje rond het woord. Ook dit gaan we ter plekke doen.


De achterkant van het zakje vouw je met de lineaal ook dicht en plakken we vast met de 2 scalloprondjes. Erg leuk zo om iets kado te geven.

Op de scheurlineaal staat de maat voor het papier aangegeven. Dit is de Goodig bag guide tool. Kom hem uitproberen bij mij op zondag 20 november tussen 10.00 uur uur tot 16.00 uur. 


Zou gezellig om je daar weer te zien en schuif gezellig aan. Er zijn nog een paar leuke demo's bij Corry, Raffaella en Miranda! Dat beloofd weer een feestje te worden die dag! Ik heb er al zin in.

Nog een hele fijne en creatieve dag! Bedankt voor je aandacht!
Groetjes Vera


Geen opmerkingen:

Een reactie posten