woensdag 21 oktober 2015

Winter Memories swing card!


 
Vandaag kan ik het nieuws vertellen dat ik sinds kort ook in het facebook designteam zit van de leuke en gezellige groothandel Kippershobby!!
Ik mag het gaan proberen om naast mijn bijdrage voor het blog van Noor & Zo ook leuke creaties te maken voor de facebookpagina van Kippershobby. Leuke uitdaging! En vandaag mijn eerste bijdrage met hun materialen!
 
 
Met de basis kraft cardstock en een velletje winter papier uit mijn privé collectie heb ik de Dutch Doobadoo Swing Card Mal, nr.470.713.301 uitgetekend en uitgeknipt. De serie Winter Memories van Studio Light kun je hier ook heel goed voor gebruiken. Ik heb het stansvel van deze serie gebruikt, nr.easywm491, met de moonboots en mandje hout. Ook de stempelset van Studio Light "Winter Memories" is erg mooi om te gebruiken, nr. stampwm116.
De schitterende ijskristal stans van Joycraft, nr.6002/2053 heb ik achter het hele leuke ijsraampje geplakt met een foto uit het paper & picture boekje Winter Wonderland. Evenals het vogelplaatje op de kaart.
 
 
Bovenstaande figuurtjes heb ik dus uit het stansvel gedrukt. En hieronder zie je de mooie stempel van de serie Winter Memories. De sterrenrand van Noor Design vind ik altijd erg mooi om te gebruiken. En sinds kort heb ik de hele mooie ronde ijskristal rand die ik op het rondje wat draait op de kaart heb geplakt. Daarop het vogelplaatje. Een beetje aangekleed met bloemetjes en de randen van de kaart met gesso ingesmeerd zodat het een beetje op sneeuw lijkt.
 
 
 De bovenkant van de kaart heb ik gestempeld met de randstempel van bovenstaande set. Eerst met versamark gestempeld en daarna met witte embossingpoeder erin geföhnd. Erg mooie stempel.
 En het woord Winter is een stans van Joycraft en maakt het verder af! Deze heb ik met glossy accents bewerkt.
 
Dit was mijn voorbeeld vandaag voor Kippershobby. Bedankt voor de tijd en eventuele reactie! Altijd leuk om te lezen!
 
Fijne dag nog! Groetjes Vera Gieszen
 

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Vera met je nieuwe uitdaging.
  Gaat je vast lukken.Deze creatie is in ieder geval super.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Elly. Lief. Nu moet ik nog wel aan de verwachtingen blijven voldoen ha ha.

   Verwijderen
 2. Hoi Vera,

  Proficiat met je DT schap. Wat een prachtige kaart laat je ons hier zien. Super.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieve Claudia. Erg leuk als je zo gevraagd wordt en ik kende het bedrijf al van toen ik een winkel had. Erg leuke groothandel dus vindt het een grote eer. Tot gauw he!

   Verwijderen
 3. hoi
  Je heb er een toppertjes van gemaakt
  ze zijn super mooi.
  proficiat met je DT
  grtjs lisbeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Lisebeth! Tis erg leuk om ineens overal voor gevraagd te worden. Nu moet ik nog wel even aan al die verwachtingen voldoen he! Ha ha ha Hopelijjk tot gauw! Groetjes Vera

   Verwijderen