donderdag 19 november 2015

Project Life Hoera een meisje!!

 
Hoi hoi leuk dat je weer een kijkje komt nemen op mijn blog!
 
Voor vandaag heb ik een project life lay-out gemaakt voor Noor & Zo en Kippershobby. Project life is helemaal hot momenteel en een snellere manier om je foto's te verwerken. Moet je het alleen niet zo uitgebreid gaan doen als ik het nu gedaan heb want dan ben je nog niet snel :-) Maar ik het vind het zelf leuker om de pagina's wat meer aan te kleden.
 
 

 
 Met het hele leuke papierblokje Rustic Wood van Joycraft heb ik de achtergrond kaartjes gemaakt. Daar zitten ook velletjes in met mooie teksten die je eruit kunt knippen.
Verder heb ik met verschillende mask/stencils en Dutch Doobadoo structuurpasta de achtergronden bewerkt. Ook met de mooie stempelset "There are nog little dreams" en embossingpoeder bovenaan de pagina en onderaan een afdruk gemaakt.
 
 Een mooie bloementoef op de pagina gemaakt met de rolroosjes, blaadjes stans en swirlstans van Joycraft. Ook de vlindertjes zijn een stans van Joycraft.
 
  Van Joycraft de stansen van de vlaggetjes en het woord Hoera uitgestanst en bewerkt met de glitterpen van Wink of Stella brush.
 

 In het papierblok zitten de leuke tags en teksten om uit te knippen.
 
 
Dit was mijn project voor vandaag en hoop dat jullie het leuk vinden en weer geïnspireerd zijn.
 
 
Bedankt voor je aandacht en eventuele reactie. Altijd leuk om wat te horen. Ik wens je verder een fijne dag!!
Groetjes


2 opmerkingen: