woensdag 17 oktober 2018

Picture this


Hoi allemaal,

Vandaag van mij een keer een mixed media layout met de gave masks van Jilliez. Afgelopen weekend had ik een scrapweekend en van iemand leuke tips gekregen voor zo'n layout. Dus meteen thuis aan de slag. 


Met distress oxide Worn Lipstick, Iced Spruce en squeezed lemonade heb ik eerst de achtergrond gekleurd. Daarna met het leuke Jilliez mask stencil met de krasjes de achtergrond verder bewerkt. 


Vervolgens met het kleine motiefjes mask stencil van Jilliez en structuurpasta wat accenten aangebracht. mZo creĆ«er je helemaal je eigen achtergrond. 


De foto's zijn van de verjaardag van mijn oudste dochter. Die wilde een flamingo feest. Nou, dan slaat mama een beetje door met een flamingo taart, flamingo kleding, flamingo versiering en flamingo party props voor alle vrienden. 


Dat levert altijd geweldige en hilarische foto's op. 


Op de achtergrond heb ik nog met zwarte inkt wat stukjes van een Carabella studio stempel en de tekst komt van het leuk stempelsetje Photo shoot Kit van Joycraft. Erg leuke teksten.  De omlijning van de layout is gedaan met de nieuwe zwarte fineliners van Jilliez.  Dit is mijn creatie van deze week. Bedankt dat je op ons blog bent komen kijken en tot het volgende project! Ik wens je een creatieve dag!

Groetjes Vera Gieszen


2 opmerkingen: