woensdag 24 mei 2017

Escape to somewhere tropical

  
 
Hoi allemaal,
 
Met de leuke stempel en stencil set Tropical Escape  heb ik deze tropische layout gemaakt. Ik werd helemaal geïnspireerd door Mandy op Youtube die de set op een banner liet zien. Mijn idee voor een layout was geboren.
 
 
Met behulp van de Impress tool van Kippershobby heb ik de stempels aangebracht. Erg leuk met de flamingo. Ik heb alles gestempeld met verschillende kleuren Memento inkt en Versamagic.
 
 
Het papier komt van het leuke papierblok Noor's Favorite van Noor Design.
Net boven de bovenrand en de onderrand heb ik verschillende blaadjes en bloemen gestempeld. De bloemen heb ik daarna omlijnd met een fineliner. Het hartje van de bloem is een stempel van dezelfde set. Ook de teksten zijn van de leuke stempelset Tropical Escape.
 
 De 2 bloemetjes op het houtpapier en de ananas heb ik met 3D tape opgeplakt.
 
 Het stencil heb ik gebruikt met de memento kleuren Pear Tart, Cantaloupe en Cottage Ivy. De versamagic kleuren zijn Pixie Dust en Pink Grapefruit. Daarmee heb ik de blaadjes en bloemetjes in het stencil gekleurd.
 
 
De flamingo maak je met de combinatie stencil waarna je het zwarte inkt de poten en de snavel erop kunt stempelen. Erg leuk effect. En met behulp van de Impress tool kun je er eventueel een 2x overheen met de inkt als het de 1e keer niet helemaal lukte. Met een scraplayout is het alleen wat lastiger om hem in de impress tool te leggen dan met een kaart. Maar passen en meten en het lukt.
 
 Dit is mijn zomerse layout voor deze week met de geweldige set Tropical Escape. Bedankt voor je aandacht en nog een hele fijne en creatieve dag!
 
Groetjes Vera 
 

1 opmerking: