donderdag 1 september 2016

San Marcoplein

Afgelopen zomer zijn we op vakantie geweest naar het mooie Italië en een dag op stap naar de geweldige stad Venetië! Wat een mooie stad met zijn gondels, grachten en historie en natuurlijk lopen we naar het San Marcoplein. De meiden hadden heel veel geduld met de duiven en zijn er echt voor gaan zitten. Uiteindelijk zaten ze op hun arm. Geweldig vonden ze het.
 
Bijgaande layout erover heb ik gemaakt met het mooie papier van Maja Design.
 De vogels komen van een stencil art van Dutch Doobadoo. Erg leuk om bij deze foto's te gebruiken. Kleuren met distress inkt, daarna omtrekken met potlood en uitknippen.
 De vogeltjes op de achtergrond is een stencil en die heb ik bewerkt met gilding wax van Crafters Companion.
 
 
Op de pagina nog losse vogeltjes en vogelkooitje geknipt uit de paper art vellen van Dutch Doobadoo.

 
De mooie blauwe hek stans van Noor Design als rand van de foto gebruikt. En de leuke feather stansjes van Noor Design passen er ook mooi bij.
 
Dit is weer een mooie herinnering gescrapt van een heerlijke vakantie voor hun album. Hieronder staan de materialen die ik gebruikt heb. Bedankt voor de aandacht en nog een hele fijne dag!
 
Creatieve groetjes
Vera Gieszen


 


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 opmerkingen: