donderdag 7 juli 2016

Summer Fun

Afgelopen maandag kreeg ik het pakketje van Noor&Zo binnen met mijn nieuwe Maja Design papier! Twee series compleet en mijn handen jeukte om te beginnen, zoveel ideetjes maar zonde om mijn schaar in dat mooie papier te zetten. Ik werd er al helemaal gelukkig van als ik er naar keek.
Het eerste project wat ik met de blauwe serie "Summer fun" gemaakt heb is deze kaart.  
  
Met de mooie nieuwe mal van Noor Design als een raamwerk op de kaart. Deze heb ik met 3D foamtape opgeplakt zodat hij los van de achtergrond komt.

De leuke fiets heb ik uit het papier geknipt en verder veel Noor malletjes gebruikt zoals de rolroosjes en de blaadjes.
 Dit was mijn creatie voor deze week! Volgende week mijn project met de rode papierserie. Ik wens je nog een hele fijn en creatieve dag! Ga lekker buiten knutselen en geniet van het mooie weer!
Lieve groetjes
Vera Gieszen
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

3 opmerkingen:

 1. zo herkenbaar dat je al kunt genieten van zulk mooi papier en er eigenlijk niet in durft te knippen. Maar toch is het gelukt ;-). Wat een super mooie kaart! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Vera! Heel erg mooi. Mooie kleuren ook.
  Fijne weekend
  groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal geweldig Vera en ja alleen al het papier van Maja Design is zo mooi dat je er wel verliefd op moet worden hihi.
  Een fijn weekend
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen