donderdag 4 februari 2016

Hiep Hiep Hoera!!!!

Op donderdag 4 Februari werd mijn jongste dochter alweer 9 jaar en wat is leuker dan zelf de uitnodigingen maken voor haar grote mensenfeestje. En ze worden erg leuk dankzij de mooie materialen van Dutch Doobadoo en de leuke Noortjes!


Eerst heb ik het Art shape Label op wit cardstock gelegd, afgetekend en uitgeknipt. Daarna met het sterrenstencil van Dutch Doobadoo en hun modeling paste de achtergrond bewerkt. 

6002/0426 Let's Party Stans Ballonnen

Het is 1 van mijn favoriete stencils met die kleine sterretjes. Mooi effect.

 
Met mijn favoriete stansjes "Hoera", ballonnetjes, vlaggetjesslinger en de mooie randstans van Noor Design heb ik het label verder aangekleed. Glitterlaagje opgebracht met de geweldige Wink of Stella brush stift. 

470.715.041 Dutch Doobadoo Mask Art Strepen en stippen

Het stencil met Marit is met de silhouette snijmachine zelf ontworpen en gesneden. Daarna met distress inkt haar naam gekleurd op het papier aangebracht.


De stempel achterop de uitnodiging komt van de leuke verjaardagsstempelset van Noor Design. 

6410/0331 Let's Party Stempelset Uitnodiging

Hele leuke teksten staan daarop. Het feesthoedje is ook een stans van Noor.


Het papier komt van de papierblokken Rustic Wood en With Love. En zo zijn ze allemaal de deur uit gegaan voor het feest! 

Dit was mijn project weer voor deze week. Bedankt weer voor je aandacht en eventuele reactie en ik wens je nog een hele gezellig en creatieve dag!


Lieve groetjes,

4 opmerkingen: