vrijdag 25 september 2015

Get well soon!

Leuk dat je er weer bent! Vandaag laat ik mijn beterschapskaart aan jullie zien die ik voor een vriendin gemaakt hebt die ziek, zwak en misselijk was. Dit was meteen ook het voorbeeld voor de challenge van het Kaartjes inspiratie challenge blog waar ik in het designteam zit. Deze challenge loopt nog tot 26 september.

Ik heb er veel Noortjes in verwerkt die heel veel mooie mallen hebben zoals je ziet!




Met een Shape Art mal van Dutch Doobadoo heb ik de basis van de easelkaart gemaakt.



De easelkaart heb ik aangekleed met het mooie papier van Maja Design "Summer Crush". De erg leuke vintage plaatjes zoals de auto kun je uitknippen en met 3d tape opplakken.




De digi afbeelding heb ik ingekleurd met pan pastel. Erg fijn om mee te leren inkleuren want als het mis gaat kun je het uitgummen. Achter het afdrukje heb ik de schitterende mal geplakt als achtergrond. Het is een heel mooi frame!  


 

Verder heb ik het aangekleed met de mooie takjes mal van Joycraft en de bloemtjes mal. Die gebruik ik regelmatig voor de aankleding.



En voor de tekst "get wel soon" heb ik de banner stans gebruikt en daar met de bijpassende stempelset de tekst gestempeld. 



Ik hoop je hiermee weer geïnspireerd te hebben en wil je bedanken voor je tijd en eventuele reactie!

Fijne dag nog! Groetjes Vera

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


4 opmerkingen: