woensdag 24 juni 2015

Dutch Doobadoo Suitcase 

 Voor de vaderdag challenge van KIC waar ik in het designteam zit heb ik bijgaande stoere koffer gemaakt. Leuk om te geven met vaderdag en je kunt er wat leuks of lekkers in doen. De mal van de koffer is van Dutch Doobadoo, het papier is van het super leuke hout papierblok 30,5 x 30,5 cm wat ik veel gebruik, van Noor Design. 
 De stempels zijn van de winkel Art Journey. Die maken hun eigen stempels en daar zitten echt hele mooie stoere stempels bij. Unmounted maar met een spray zo te gebruiken op een acrylblok. Met memento inkt gestempeld.
Daarna wilde ik graag een keer mijn nieuwe mold gebruiken met de sneldrogende lichte klei van Nellie Snellen. En bijgaand het koffertje nog een keer gemaakt maar nu mixed media stijl. De houten lettertjes van CraftEmotions erop geplakt samen met de klei, ribbelkarton en een houten vlinder.
Toen alles met zwarte Gesso eroverheen gesmeerd. Laten drogen en als laatste viva decor inka gold zilver accenten aangebracht. Gaaf effect he. En zo een andere koffer dan de eerste.





Dit waren weer twee projecten van mij. Bedankt voor je aandacht en reacties. Altijd leuk om te lezen. Tot een volgend project!! 😄
Creatieve groetjes Vera


2 opmerkingen:

  1. Zo gaafff!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Gaby. Ziet je opmerking nu pas, sorry. Leuk om van je te horen!!

      Verwijderen