woensdag 1 april 2015

ATC kaartjes

Sinds de workshop in Februari bij Noor Design om ATC kaartjes te maken ben ik verkocht. Wat is dat leuk om te doen! Je hoeft niet je nieuwste materialen te gebruiken maar eindelijk al die restjes papier die ik nog had liggen en mijn oude stempels weer eens tevoorschijn gehaald.

ATC kaartjes zijn je eigen gemaakte visitekaartjes. Deze kun je ruilen met andere creatieve dames. Op beurzen staat Noor Design of andere winkeliers vaak met een kraam waar je met elkaar ATC kaartjes kunt ruilen. Erg leuk om te doen want voor je het weet heb je een map vol met allemaal mooie creaties.

De maat is altijd 8,9 cm x 6,4 cm anders past het niet in de speciale ATC map. Hier heb ik 4 kaartjes gemaakt met als basis kraft cardstock van dat formaat. Die bestempeld met een achtergrond tekst stempel van Craftemotions. Daarna het witte cardstock op formaat 8,5 x 6 cm gesneden en door een embossingmal gehaald. Met de banner stans van Noor Design 2 banners gestanst en ook bestempeld met de achtergrond tekststempel. Een vlinder van Bo Bunny met 2 kleuren inkt gestempeld, uitgeknipt en met glossy accents een glanslaagje gegeven. Bloemetjes erop, tekst erbij en klaar is je kaartje. Je maakt er 4 in een setje en je schrijft achterop wie het gemaakt heeft, de titel van het kaartje, de datum, emailadres, en welk kaartnummer het is. Op de 1e zet je 1 van 4, de tweede 2 van 4 en zo door.Mocht je willen ruilen met mij dan kan dat. Laat maar weten. Ik heb nog meer verschillende gemaakt.
Fijne dag!!
Groetjes Vera

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke blog. Gelijk bij mijn startpagina neergezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeee Vera, wat leuk dat je ook een blog hebt!!! Ik wilde gelijk volger worden maar zie dat (nog) niet kan hahah!!
  Je ATC kaartjes zijn supermooi en je canvas hieronder is ook een bjoetie!!!
  Een fijne dag nog!
  Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bent een scheet! Dankjewel en leuk dat je mijn eerste volger bent hi hi. Hopelijk kan ik ooit hetzelfde doen als jij! Demonstreren en nieuwe materialen enthousiast aan de man brengen. Tot gauw! Liefs Vera

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Dankjwel Monique! Lief! Was leuk om je weer ff te zien vandaag. Hou je taai he. Dikke knuf! X

   Verwijderen
 4. Wat leuk gedaan Vera,
  groetjes
  Betty Kroon van Calmthout

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Betty wat leuk dat je reageert! Dankjewel!! Heb jij zelf ook een blog? Dan ga ik jou ook volgen. Ik hoop je snel weer eens bij Scrap4fun te zien. Roep maar wanneer je gaat dan kom ik ook langs. Groetjes Vera

   Verwijderen
 5. Leuk Vera! Wat dacht jij,.........heb ik nu tijd voor dus gelijk maar een blog maken?
  Haha, goed beziggggg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ha ha ha ja joh, ik heb toch verder niets te doen. Maar als ik aan de slag wil als demo dame in de toekomst dan moet je voor bepaalde designteams een blog hebben. En ik ga ook nog een apart pagina maken voor mijn knutselvriendinnen en projecten. Mijn familie en niet creatieve vrienden worden gek van mijn geknutsel ha ha. Maar het is heerlijk op het moment om de rust en de tijd te hebben om te knutselen. Op een gegeven moment moet ik toch weer aan een baan dus ik geniet er maar even van. Was leuk om je vorige week weer te spreken. Tot gauw he!

   Verwijderen