dinsdag 2 juni 2015

 

KAARTJES INSPIRATIE CHALLENGE BLOG!


Sinds een anderhalve maand ben ik gevraagd om deel te nemen aan het designteam van het Kaartjes Inspiratie Challenge Blog onder leiding van Kim Simons. Ik vond het een hele eer en erg leuk om te doen. Zo mag ik 1 keer in de maand in opdracht een project maken.

De eerste keer was de opdracht: "Maak een voorbeeld voor een project voor Moederdag". Ik had net die zaterdag ervoor leren inkleuren met pan pastel bij Joyce Martens en de afbeelding kon ik mooi gebruiken voor mijn project. Wat is dat leuk zeg, inkleuren met pan pastel. Als je een foutje maakt kun je het zo weer uitgummen :-) Het was ook een erg gezellige ochtend bij Joyce.

Voor de Moederdagchallenge heb ik bijgaand mandje gemaakt. De mal van het mandje is er 1 van Dutch Doobadoo en beplakt met papier van Bo Bunny. Voor aan het hengels heb ik een vierkante mal van Noor Design uitgestanst en in 4 delen geknipt. Zo kon ik een randje maken aan het hengsel wat het net wat extra's geeft. Een mooie vlinder uitgeponst en een beetje tillantia erin.


De achterkant van het mandje heb ik aangekleed met het vlinderrondje van Noor Design, sticker erop van Bo Bunny en de ontzettend leuke banner stans van Noor Design. Deze gebruik ik heel veel. Met de bijbehorende bannder stempels.Voor de challenge een maand later kregen wij (team roze) de opdracht het project in het thema "Vintage Bruiloft!" Het was even nadenken wat ik ging maken maar er kwam ineens deze romantische kaart in mijn hoofd tevoorschijn. Met handige mallen van Noor Design kun je al hele mooie kaarten maken. De roos heb ik in de mal laten zitten en beïnkt met distress inkt. Een vintage plaatje van internet afgeplukt en uitprint en verder aankleed met de banner en bijpassende stempelset. 

De binnenkant nog de kandelaar in het mooie frame en klaar voor de challenge als voorbeeld. Jij kunt meedoen met de challenge en leuke prijsjes winnen. Kijk op het blog van KIC. http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/


Bedankt weer voor je aandacht en eventuele reacties!! Tot mijn volgende knutselproject!!
Liefs Vera

4 opmerkingen:

 1. Ohhhhh die Vintage bruiloft vind ik waanzinnig!!!! Ik krijg spontaan inspiratie, niet om te gaan trouwen hoor hahaha ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je mag altijd mee doen hoor met onze challenge! Hij loopt nog tot en met zaterdag 6 juni 2015 tot 22:00.

   Verwijderen
 2. Hoi Vera,

  Super leuke post wat je hebt geplaatst!

  XXX Kim

  BeantwoordenVerwijderen